Püksid, mis on jälle moes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlie Kloss enda disainitud teksades.
Karlie Kloss enda disainitud teksades. Foto: Erik Torstensson

Kui eelmisel sügisel leidsid paljud moeloojad inspiratsiooni 1960. aastate moest, siis sel kevadel tasuks pigem eeskujuks võtta 1970. aastate siluetti, eriti just teksapükse valides. Sel hooajal on nimelt taas trendikas kanda alt laienevaid teksaseid.

Moodsad alt laienevad teksased on vaoshoitumad kui 1970. aastate laiad teksased. Seega on paras aeg peita liibuvad teksapüksid kappi ja asendada need alt laienevate pükstega, soovitab Shape.com.

Liibuvad teksased on jäänud meie riidekappidesse niivõrd pikaks ajaks, kuna neid on lihtne ülejäänud rõivastega kokku sobitada. Kuigi alt laienevaid teksaseid pole nii lihtne kanda – need sobivad kõige paremini kokku kontsadega – muudavad kontsad ja pikad teksased kandja saledamaks ja iga naine näeb neis kahtlemata hea välja. 

Alt laienevate teksapükste mõte seisnebki selles, et need loovad pika ja sirge silueti. Järgnevalt on toodud kolm nippi, kuidas alt laienevate pükste abil oma välimust kaunimaks muuta.

1. Otsi kõrge pihaosaga pükse. Kõige parem oleks kanda kõrge pihaosaga ja alt laienevaid pükse, et oma kumerusi esile tuua.

2. Korrigeeri pükste pikkust. Võta oma teksased ja mõned paarid kõrgeid kingi õmbleja juurde kaasa, et saaksid proovida, kuidas näevad püksid välja, kui kannad eri kõrgusega jalanõusid. Pükste alumine äär võiks peaaegu põrandat puudutada, kuid samas ei tohiks see takistada su liikumist. Kinganina võib pükste alt välja paista, kuid kontsaosa peaks olema tervenisti kaetud.

3. Vali õige ülaosa. Ka särk annab oma panuse, et näeksid pikem ja saledam välja. Lühikesed pluusid ja jakid, liibuvad särgid ja pükste sisse pistetud T-särgid rõhutavad su keha kõige paremaid osi (vöökohta ja reisi). Kui sulle ei meeldi väga lühikesed pluusid, vali mõni pikem, pista selle alumine äär pükste sisse ja pane peale kardigan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles