Naine läks julma valega uskumatult kaugele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charmaine Wilson
Charmaine Wilson Foto: SIPA/Scanpix

Wales’i naine Charmaine Wilson valetas pärast üheöösuhet, et jäi rasedaks ning kasutas sõbra last edasi teesklemiseks, et on ema.

25aastane medõde Charmaine Wilson valetas 31aastasele Liam Griffiths, et jäi temast pärast purjuspäi üheöösuhet lapseootele, kirjutab The Mirror.

Oma vale kinnitamiseks võltsis naine isegi lapse sünnitunnistuse ja DNA-testi ning kasutas oma sõbra last koguni kuus kuud, et valega edasi minna. Liam uskuski, et laps on tema oma, ka mehe vanemad võtsid põnni oma perre suure rõõmuga vastu ja külvasid ta kingitustega üle.

Šokeeriv pettus tuli ilmsiks tänavu maikuus, kui lapse päris sugulane märkas Facebookis Liami pilti koos lapsega ja tahtis teada, miks võõras mees väidab, et see laps on tema poeg.

Kui lapse päris ema sai valest teada, võeti Charmaine Wilson vahi alla, kuid lasti ennetähtaegselt vabaks lubadusel, et ta läbib «mõtlemisoskuse» kursuse, kus ta õpib ohvreid mõistma. Kohtunik David Wyn Morgan ütles naisele, et tema käitumine oli lapsik ja isekas. Ohvrite pettumus võib Morgani sõnul olla võrreldav päris kaotusvaluga ning seetõttu tuleks naisel õppida, kuidas tema tegude tagajärjed teisi inimesi mõjutavad. «Pärast nii õelat tegu ei ole kellelgi sinust kahju ja keegi ei tunne sulle kaasa,» lisas kohtunik.

Kasutades ära oma võimalusi seoses õetööga, võltsis naine sünnitunnistuse ja DNA-testi. Peale selle, et Liami pere tegi lapsele kingitusi, ostsid mehe vanemad Charmaine’ile ka auto, et naisel oleks lihtsam tööl käia.

«Ma olen väga löödud ja mu süda on murtud, sest kaotasin lapse, keda pidasin oma pojaks ja kellega jõudsin lähedaseks saada,» sõnas petetud Liam ajalehele. «Hakkasin teda esimesest päevast armastama ja olen murest murtud, et jäin tast ilma.»

Kogu lugu sai alguse sellest, et paar kohtus peol, kus mõlemad jõid end purju. Nad otsustasid ühise taksoga koju sõita ning maandusid ühises voodis. Pärast üheöösuhet ei soovinud aga Liam Charmaine’i rohkem näha. Naine oli väga pettunud ja hakkas meest sotsiaalmeedia vahendusel ahistama. Lõpuks läks asi nii kaugele, et Liam vahetas isegi oma telefoninumbrit.

Veidi aega hiljem käis Liam haiglas oma surevat vanaisa vaatamas ja kui Charmaine teda nägi, pöörduski, laps süles, mehe poole ja valetas, et poiss on nende ühine laps. Liam nõudis tõendeid ja näinud võltsitud dokumente, jäi valet uskuma.

«Üritasin Charmaine’iga rohkem suhelda ja muutsin kogu oma elustiili, et saaksin last rohkem näha. Loobusin ka suvisest puhkusest, et endale ja oma pojale uut kodu ehitada. Olin just oma autot lapsesõbralikuma mudeli vastu vahetamas,» rääkis Liam. «Ainus sõna, kuidas Charmaine’i ja tema tegu kirjeldada, on «hullumeelne» ja ma ei suuda uskuda, et ta võis mind niimoodi petta.»

Naine ise selgitas politseile, et vale hakkas lumepallina üha suuremaks veerema ja ta ei osanud seda enam peatada. Charmaine uskus, et tal on Liamiga eriline side ja ta tahtis mehega lihtsalt koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles