Viis üllatavat fakti meeste ja suhete kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldiks mõelda, et nad teavad oma meeste kohta kõike ja et enamik neist asjadest, mida nad teavad, on head. Ent tänu teadlaste uuringutele saame natuke aimu, millest mehed mõtlevad ja see aitab paremini mõista meil suhete dünaamikat.

Kahjuks pole kõik teadlaste avastused sugugi armsad või toredad. Vastupidi, mõned asjad võivad lausa hirmutavad olla. YourTango kogus kokku viis kõige hirmutavamat ja ootamatut fakti suhete ning meeste kohta, mida kõik naised võib-olla ei tahagi teada.

Sinu edu võib mehes tekitada negatiivseid tundeid

Meile meeldiks mõelda, et mehed aitavad ja toetavad meid, kui üritame oma karjääriredelil muudkui ülespoole ronida. Ajad on muutunud ja praegu ei eelda enam keegi, et just naine on see, kes peab lastega kodus olema või madalamat palka teenima. Kahjuks näitas USAs tehtud uuring, et kui naine on edukas, siis tekitab see mehes tunde, et tema oleks justkui läbi kukkunud. Sama uuring näitas, et meeste edu ei mõjuta naiste enesekindlust. Mehed, võtke end kokku!

Kui mees on lihastes, võib ta olla agressiivne

Psühholoogid viisid läbi uuringu, millest selgus, et lihaselised mehed võivad naistega käituda agressiivselt ja seksistlikult.

Mees teeb kodutöid… kuni abiellumiseni

Abielupaar peaks olema ühte hoidev meeskond, kuid uuringud on näidanud, et pärast abiellumist muutuvad mehed laisaks. Teadlased võrdlesid seda, kui palju teevad kodutöid abielumehed võrreldes suhtes olevate meestega ja selgus, et mehed, kes polnud veel kallimaga abiellunud, tegid agaramalt kodutöid. Teadlased ütlesid, et asi võib olla abielu iganenud rollijaotuses. Isegi, kui mehed ütlevad, et nad usuvad võrdõiguslikkusesse, jätavad nad pärast abiellumist kodutööd ikkagi naiste õlule.

Mida lähedasemaks te muutute, seda rohkem sõpru sa kaotad

Meil kõigil on vähemalt üks sõbranna, kes on pärast suhtesse astumist justkui maa pealt kadunud. Varem saatis ta sulle pidevalt sõnumeid ja tegite ühiseid plaane, kuid nüüd pole temast enam midagi kuulda. See võis sinus isegi veidike armukadedust tekitada ja sa tõotasid, et sina ei käituks kunagi nii. Aga ära ole selles nii kindel. Uuringud on näidanud, et pärast uue suhte loomist võid ilma jääda vähemalt kahest sõbrast. Teadlased on kindlaks teinud, et nii mehed kui naised kaotavad suhete tõttu sõpru.

Isegi, kui lähete lahku, võib su laps olla tema nägu

Kuidas selgitaksid seda oma uuele kallimale? South Walesi ülikooli teadlased on nimelt avastanud, et mehe sperma molekulid võivad imenduda naise väljaarenemata munarakkudesse ja jäädagi naise kehasse. Kui neid munarakke viljastab teise mehe sperma, siis võib juhtuda, et lapsel on nii mõnigi esimesele mehele omane tunnusjoon. Kas pole mitte veider?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles