Naised loobuksid pigem kallimast kui lemmikteksastest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alt laienevad, skinny'd või boyfriend'id - korralik teksapaar peab olema iga naise garderoobis. Nüüd on kindlaks tehtud aga seegi, et teksased on naiste jaoks väga oluline rõivaese.

Suurbritannia naiste seas läbi viidud küsitlusest selgus, et iga kahekümnes naine oleks nõus loobuma pigem oma kallimast kui lemmikteksastest. Kui keskmise teksapaari eluiga on umbes neli aastat ja neli kuud, võib öelda, et suuremal hulgal naistel on olnud oma pükstega pikem suhe kui kallimaga, kirjutab Female First.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Ja suhe lemmikteksastega on naiste jaoks ääretult oluline. Iga viies naine tunnistas, et kuigi lemmikpaar ei pruugi neile enam jalga minna või on moest läinud, ei raatsi naised neid pükse välja visata. Iga kaheteistkümnes vastaja ütles, et nemad hoiavad oma lemmikteksaseid alles selleks, et need oma lastele edasi anda.

Suurbritannia naiste garderoobis on keskmiselt kümme paari teksaseid, kolme paari neist kantakse igapäevaselt. Iga kolmas naine tunnistas, et nende kapis on vähemalt üks paar teksaseid, mida nad pole kunagi jalga pannud. Keskmises teksakollektsioonis on ka vähemalt üks paar kallemaid pükse (üle 100-euroseid). Värvi poolest hääletasid naised oma lemmikuks sügavsinised teksased.

Kui rääkida teksapükste eest hoolitsemisest, on naised valmis tegema kõike, et nende lemmikteksased peaksid võimalikult kaua vastu. Iga kümnes naine ütles, et peseb teksaseid korra iga 3-6 kuu tagant, et säilitada teksaste kuju ja värv. Leidus ka neid naisi, kes puhastavad oma pükse äädikaga või pistavad teksased jääkappi, et need näeksid paremad välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles