Suvised rõivaesemed, mis sobivad ka sügisesse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvekleit.
Suvekleit. Foto: SCANPIX

Suvi on läbi saanud ja paljud igatsevad juba järgmist sooja perioodi. Kuigi ilmad muutuvad külmemaks, ei pea kogu suvist garderoobi veel kokku pakkima, sest mõnda rõivaeset saab kenasti ka sügisel kanda.

Huff Post Style toob välja kuus rõivaeset, mis tasuks endaga koos sügisesse viia.

Eva Longoria
Eva Longoria Foto: MAVRIXONLINE.COM

Valged teksased

Valged teksased olid paljude naiste suvised lemmikud, sest neid on lihtne paljude rõivastega kokku sobitada. 

Kuidas kanda? Sobita valgete teksaste peale sügistoonides pluusikesi ja jakke. Pluusid võiksid olla pikad ja laiad ning saapad peaksid olema piisavalt kõrge säärega, et tähelepanu tõmmata. 

Lemmiksuvekleit

Suvekleidid on oma lõigete ja materjali poolest ideaalsed kuumadel juulikuu päevadel kandmiseks. Kuid võta oma lemmiksuvekleit endaga sügisesse kaasa ja sulle meenuvad ikka ja jälle mõnusad suvepäevad. 

Kuidas kanda? Sobita suvekleidi peale lühike hele jakk või kardigan. Jäta raskemad materjalid talvekuudeks ja kanna sügisel veel kergeid suvekleite. Mõned neist sobivad isegi teksaste peale. Aksessuaaridest tasuks eelistada peenikest vööd ja armsaid saapaid.

Suvised kingad

Lahtised suvekingad on küll mugavad, kuid olgem ausad, sügisesse pole neil asja. Ometi ei tähenda see, et kõik suvekingad tuleks sügise saabudes kappi peita! Kui sul on kinniseid suvekingi, kanna neid kuivade ilmadega ka sügisel.

Kuidas kanda? Suvekingade juurde sobivad näiteks kelmika mustriga retuusid või ka põlvedeni ulatuv seelik. 

Carmen Electra
Carmen Electra Foto: AFP / Scanpix

Maksikleit

Maksikleitide populaarsus ei paista veel vaibuvat. Maksikleit on mugav ja samas stiilne rõivaese, mis sobib kenasti ka sügisilmadega. 

Kuidas kanda? Kanna kleiti nahk- või teksajakiga. Põhirõhk pane aksessuaaridele - suured kaelaehted või sallid tekitavad sügisilmadega sobiliku välimuse. 

Nabapluus

Kõik naised pole piisavalt enesekindlad, et kanda nabapluusi. Kui oled proovinud nabapluusi, kuid see tekitab sinus ebamugavust, siis ära hakka end piinama ja otsi parem mõni muu trendikas rõivaese, mida kanda. Aga kui tahad nabapluusi kanda ka sügisel, palun väga! 

Kuidas kanda? Nabapluus sobib hästi kõrge pihaosaga pükste või seelikuga. Seo näiteks puusade ümber mõni pusa või dressipluus. Või kanna nabapluusi peal vesti ja tõmba jalga saapad ning saadki siseruumides toimuvate sügiseste ürituste jaoks ideaalse riietuse. 

Kõrge pihaosaga lühikesed püksid

Mäletad veel kevade lõppu, kui soetasid kõrge pihaosaga lühikesed püksid ja olid kindel, et kannad neid terve suve? Ilmselt kandsidki, soojadel suvepäevadel on taolised rõivaesemed head kaaslased, kuid neid võib kanda ka sügisel.

Kuidas kanda? Lühikeste pükste alla tasuks panna paksemad sukkpüksid või retuusid. Pükste peale sobib trendikas flanellpluusike ja lopsakad lokid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles