Kaheksa moeröögatust, mis meestele absoluutselt ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestele ei meeldi naised, kes kannavad väga silmatorkavat meiki.
Meestele ei meeldi naised, kes kannavad väga silmatorkavat meiki. Foto: SCANPIX

Moeröögatustega kipub nii olema, et naised armastavad neid, kuid mehed vihkavad. Kas teadsid, et mõned rõivaesemed, mis on sinu arvates trendikad ja kenad, ei pruugi meestele sugugi muljet avaldada?

Järgnevalt on välja toodud kaheksa naiste moeröögatust, mida mehed vihkavad.

Uggs'i saapad. Naised võivad imestada, et kuidas on see võimalik, et meestele need imemugavad saapad ei meeldi. Tegelikult on küsitlused näidanud, et mehed lausa vihkavad neid saapaid naiste jalas. Naised, pidage seda sügisel meeles, kui on tarvis jälle soojemad jalavarjud välja otsida.

Neoonvärvi rõivad. Neoonvärvid on hetkel küll moes, kuid nende kandmisel tuleks meeles pidada põhimõtet, et vähem on rohkem. Pigem eelista neoonvärvi aksessuaare või jalanõusid kui neoonseid pükse või pikki seelikuid.

Teksaimitatsiooniga liibuvad püksid. Jällegi, naiste jaoks on see mugav riideese, kuid meestele need ei meeldi. Mehed ei mõista, miks peaks teksaimitatsioone kandma, pigem juba tõmmata jalga päris teksapüksid.

Silmatorkav meik. Mõnikord meestele meeldib, kui naine on meigitud. Mõnikord eelistavad mehed meikimata naisi. Aga kui naine on ilmselgelt meigiga liiale läinud, siis ei avalda see ühelegi mehele muljet. Kui pead tingimata end meikima, sest tunned end sel viisil ilusamana, ürita meiki minimaalselt kasutada - kanna peale veidike huuleläiget, kasuta heledat silmapliiatsit, lauvärvi ja veidike puudrit.

Säärised. Säärised olid väga kuumad 1980ndatel, kuid vahepeal tegid need ka comebacki. Leidus neid naisi, kes võtsid selle trendi hurraaga omaks, kuid (meeste õnneks) arvab enamik naisi, et säärised on juba aegunud rõivaese, mida ei tasu tänapäeva tuua.

Haaremipüksid. Haaremipüksid on puusade ja pepu juurest kottis ning lõdvad, kuid pahkluude juurest täiesti jala ümber. Meestele need igatahes ei meeldi, seega ära tule haaremipükstega kodust välja, kui tahad mehele silma paista.

Ülisuured päikeseprillid. Suured päikeseprillid on ilmselt üks trend, mis niipea ei kao, sest paljud naised armastavad neid. Seega, mehed, aeg on ülisuurte päikeseprillidega ära harjuda, sest tõenäoliselt näete neid suvel palju.

Liibuvad teksased. See võib kõlada uskumatult, kuid leidub mehi, kellele ei meeldi, kui naine kannab liibuvaid teksaseid. Miks? Mehed tahavad, et neil oleks võimalus ka oma fantaasiat kasutada, kuid liibuvate pükstega on kõik suhteliselt selgesti välja joonistatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles