Kümme eset, mis võiksid kevadises garderoobis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MAVRIXONLINE.COM

Trendid tulevad ja lähevad, kuid mõned asjad on aegumatud. Järgnevalt on välja toodud kümme asja, mis võiksid igas kevadises garderoobis olemas olla. Pane tähele: neid asju saad kindlasti ka järgmisel kevadel kanda, seega ära muretse, et raiskad asjatult raha.

1. Vihmamantel

Ilmad lähevad vaikselt küll soojemaks, kuid kevadel on tavaline see, et vihma võib sadada, kirjutab iVillage. Investeeri vööga vihmamantlisse, mis on ajatu klassika ja mida võib kanda ka päiksepaistelise ilmaga. Soosingus on heledad toonid.

2. Suur käekott

Võib-olla oled üks neist, kes aastaringselt kannab käes suurt käekotti. Kui ei, siis tasuks kevadel omale selline muretseda. Suurde käekotti saab kõik vajaliku kenasti ära mahutada.

3. Triiksärk

Iga naise garderoobis võiks olla üks siidist triiksärk, kuid kevadel on tervitatud ka teistest materjalidest särgid. See ei pea olema sugugi liibuv särk, praegune mood soosib just pigem mugavust ja laiemat joont. Peaasi, et tunneksid end selles mugavalt. Jällegi, eelista heledaid toone.

4. Ihuvärvi kingad

Neutraalse tooniga kontsakingad muudavad jalad näiliselt pikemaks ja sobivad iga riietuse juurde.

5. Teksased

Igal naisel peaks olema vähemalt üks paar korralike teksaseid. Kevadel on trendikad natuke kulunud sinised teksased.

6. Lihtne hõlmikkleit

Hõlmikkleit on šikk ja professionaalne, eriti hea on ka see, et see sobib erineva kehatüübiga naistele. Hõlmikkleit on sobilik riietus tööle kui ka pärast tööd näiteks baari või restorani.

7. Päikeseprillid

Päike muutub üha eredamaks ning võib silmadele haiget teha. Investeeri korralikesse päikeseprillidesse (loe: ära osta odavaid prille!), et oma silmi kaitsta ja stiilne välja näha.

8. Plisseerseelik

Plisseerseelik on naiselik ja kerge, see on kaunis lisa su garderoobi. Kui eelistad pikemaid seelikuid, otsi poest maksipikkuses plisseerseelikut, kui sulle meeldivad lühemad seelikud, siis oleks sobilik vähemalt põlvedeni ulatuv seelik.

9. V-kaelusega T-särk

V-kaelusega T-särk on igaks olukorraks sobilik, eriti trendikad on halli, valget või musta värvi särgid. Kanna V-kaelusega särki näiteks kampsiku, nahktagi või vihmamantli all - see näeb igal ajal hea välja.

10. Päeva ja õhtu käekotike

Selleks, et suur käekott sind liiga ära ei väsitaks, veendu, et sul oleks olemas ka väiksem käekott. See võiks olla selline, mis sobib nii kontorisse kui ka ööklubisse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles