Moeblogija Britta Talving: varem või hiljem avastad end ikka kandmas riideid, mida kunagi pidasid inetuks

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britta Talving on moeblogija ja H&Mi Eesti showroom'i mänedžer.
Britta Talving on moeblogija ja H&Mi Eesti showroom'i mänedžer. Foto: Jelena Rudi

Moeblogija Britta Talving, kes on ka H&Mi Eesti showroom'i mänedžer, rääkis Pulsile oma stiilist ja nentis, et tema rõivastel peab olema iseloomu.

«Pööran alati tähelepanu just detailidele, huvitavatele kangastele, vimkaga lõigetele ja muule säärasele,» tutvustas ta oma stiili. «Külmal ajal lähtun, nagu üks eestlane ikka, eeskätt praktilisusest, kuid muidugi ei unusta enesele omast stiili.»

Lõviosa Britta garderoobist pärineb kiirmoebrändidelt, kuid sinna sekka satub ka vintage’it. «Mulle tegelikult väga meeldivad ekstravagantsemad ja ajastupuhtad esemed – vintage-poodidest leian tihti just selliseid ja kombineerin neid igapäevariietega. Veebipoodlemise mugavusi naudin niisamuti, seda enam, et Eestisse toimetatakse pakke pea igast veebikauplusest.»

Britta sõnul ei saa moevaldkonnas töötades öelda, et on riideid, mida ta kunagi selga ei paneks. Selliseid avaldusi ei saa moegurmaani sõnul lihtsalt teha, sest varem või hiljem avastad end ikka kandmas seda, mida mõni aasta tagasi pidasid kõige inetumaks riideesemeks.

«Mäletan, kuidas 90ndatel suures Spice Girlsi vaimustuses vandusin, et alt kitsenevaid teksaseid ei hakka ma kunagi kandma, mõni aeg hiljem olin jälle alt laienevate vastu, nüüd aga kannan meeleldi mõlemaid,» tõi ta näiteks. «Kui ma midagi tõepoolest pean valima, siis usun, et teksatunkesid ei kanna ma lähimate aastate jooksul päris kindlasti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles