Kuidas rindu näiliselt nooremaks muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selle nädala alguses kirjutasime sellest, et teadlased on kindlaks teinud, et naiste rinnad vananevad ülejäänud kehast kiiremini. Kuigi seda protsessi ei saa kuidagi pidurdada, on siiski võimalik oma rindu näiliselt nooremaks muuta.

Kuidas oma rindade eest hoolitseda, et need nooruslikud välja näeks? The Daily Mail annab nõu.

Magamisasend

Arstide sõnul võib magamisasend mõjutada seda, kui palju kortse rindadele tekib. Külje peal lamamine võib tekitada vertikaalseid jooni dekoltee piirkonnas, eriti neil naistel, kel on suuremad rinnad. Kui nahk puutub kokku ka päikesevalgusega, siis võib juhtuda, et need joonekesed ei kaogi ära. Selili magamine aitab ennetada õrna naha kortsuliseks muutumist.

Jooksmine, trenn

Teadlased on kindlaks teinud, et ainuüksi kõndides liiguvad rinnad kuni 33 protsenti oma algsest positsioonist. Joostes liiguvad rinnad veelgi enam, seega tasuks jooksma minnes kanda spetsiaalset toetavat rinnahoidjat. Korralik spordirinnahoidja aitab rindade liikumist 80 protsendi võrra vähendada.

Kuigi ühegi trenni abil ei saa rindu suuremaks muuta, aitab rinnalihaste treening rindasid näiliselt pringimaks muuta. Proovi näiteks kätekõverdusi teha või jõusaalis olles rinnalt raskusi tõsta.

Kreemid

Sageli unustatakse end kreemitades ära, et ka rinnad ja dekoltee piirkond vajavad õrna hoolt. Lisaks päikesele võib dekoltee välimust mõjutada ka suitsetamine, mis tekitab kortse. Eksperdid soovitavad rindade ja dekoltee noorema välimuse heaks kasutada samu kreeme, mida sa kasutad näiteks oma näonaha noorendamiseks.

Mittekirurgilised võimalused

Paljud naised arvavad, et laste saamine on nende keha ära rikkunud. Kahjuks on neil enamjaolt õigus. Kuna raseduse lõpus toodab keha suuremas koguses östrogeeni, venivad sidekoed välja. Need tõmbuvad hiljem küll mingil määral tagasi, aga need ei ole enam kunagi oma esialgses asendis ning ilma kirurgi abita pole selles suhtes suurt midagi teha. Ent ainuke võimalus pole kindlasti kohe noa alla minemine. On olemas veel näiteks laserravi, mis aitab kottis ja kortsuliste rindade välimust muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles