Naine kurdab: ma arvan, et mu elukaaslane kontrollib mu Facebooki sõnumeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida teha, kui elukaaslane teab su Facebooki parooli ning võib käia su sõnumeid kontrollimas?

«Olen oma elukaaslasega koos olnud aasta aega. Viimase paari kuu jooksul on ta küsinud minult veidrate tegemiste ja ürituste kohta, kus ma tegelikult pole käinud,» kirjutab Briti naisteportaali Female First lugeja Sarah.

Ta jätkab: «Näiteks täna küsis ta minult, et kuidas film oli. Ma käisin tõesti filmi vaatamas, kuid ma ei maininud seda talle. Ma kirjutasin sellest oma sõbrannale Facebookis. Ta teab mu salasõna, kuid on vandunud, et ei läheks sinna kunagi niisama luurama. Ma kardan, et ta on siiski minu kontol käinud, kuid kui ma temalt selle kohta küsisin, siis ta vaid naeris ja eitas. Mida teha?»

Portaali suhteeksperdid on arvamusel, et kuigi paar on juba aasta aega koos olnud, paistab mehel olevat usaldamisega probleeme. Võib-olla on need tekkinud selle suhte jooksul, võib-olla on need jäänud eelmisest suhtest.

Kas mehe eelmine suhe lõppes halvasti? Kas teda on kunagi petetud? Kas naine käitub teiste meestega väljakutsuvalt või on tal palju meessoost sõpru?

Kui sa oled kindel, et pole avalikult kusagile kirjutanud, et lähed kinno või mõnele kontserdile, siis võib tõesti olla alust kahtlustada, et mees on sinu parooliga Facebooki sisse loginud. Samas ei tohi unustada ka seda, et ta võib taolist infot su sõpradelt kuulda, kui ta juhtumisi nendega läbi käib.

Eksperdid soovitavad ka salasõna ära muuta, kui see tõesti sind nii murelikuks teeb. Kui mees sinult selle kohta küsib, siis võid kindel olla, et ta käis sinu selja taga luuramas.

Kui nii peaks juhtuma, räägi temaga sellest, miks ta sind ei usalda ja kinnita talle, et sul pole plaaniski teda petta. Ürita temale rohkem tähelepanu pöörata.

Usaldus peaks juba suhte algusest olemas olema. Kui selgub, et mees pole võimeline sind usaldama, siis peaksite ehk oma suhte lõpetama ja uusi partnereid otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles