Shakira paljastas oma õnneliku suhte saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira ja Gerard Piqué.
Shakira ja Gerard Piqué. Foto: SCANPIX

36-aastane popstaar Shakira paljastas ajakirjale Elle, mis on tema ja jalgpallur Gerard Piqué õnneliku suhte saladuseks.

«Gerardil on oma maailm ning see meie suhte õnnelikuna hoiabki. Ma tean, et ta on minuga üksnes armastuse pärast, mitte mingil muul põhjusel. Ma ei suuda talle pakkuda muud kui oma armastust ja naiselikkust ning sellest piisab,» ütles Shakira.

Shakira ja 26-aastase Piqué suhe sai alguse aastal 2010 ning 22. jaanuaril 2013 sündis nende perre poeg Milan Piqué Mebarak.

Rääkides emaduses, ütles varsti poole aastaseks saava poja ema, et see on tema jaoks mõistatuslik kogemus: «Ma arvan, et mul kulub terve elu, et seda lõplikult mõista. Mõned räägivad emadusest kui millestki väga idüllilisest ja teised jälle kui millestki väga kurnavast. Minu jaoks pole see ei üht ega teist. See on lihtsalt nii eriline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles