Kati Toots tundis end pärast paastu kui udusulg

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Viktor Burkivski

Kati Toots rääkis Naistelehele, et kuigi ta dieetidesse ei usu, siis organismi puhastamisesse küll. Seepärast käis ta kuus aastat tagasi Loksa paastulaagris.

Paastulaagris sai nädal aega vaid vett juua, palju tuli liikuda, tehti ka erinevaid massaaže ja iga päev oli tervisekontroll. Loomulikult polnud see kerge. «Mäletan praegugi, et kolmas päev oli nii raske! Juba kell pool kaheksa hakkas tavaliselt hommikuvõimlemine ja ma lihtsalt ei jõudnud üles tõusta. Mõtlesin, et las need teised vehivad, mina magan edasi,» meenutas Kati. «Treener tuli tuppa ja ajas mu üles, ütles, et ta enne mind rahule ei jäta, kui nendega kaasa teen.»

Nõnda ajaski ta end püsti ja ei pidanud seda pärast kahetsema. «See tunne, mis pärast paastu tekib, on nii hea! Nagu udusulg oled ja nii palju energiat jääb üle. Keha tunneb end 100 protsenti paremini.»

Laagrisse minnes kaalus Kati 55 kilo, sealt minnes oli ta 49 kilo. «Eks kolm-neli kilo tuleb kindlasti sööma hakates tagasi, väga suurt kaalukaotust paastust loota ei maksa, aga kui oled väsinud ja kurnatud, siis organismi pärast tasuks ikka minna,» soovitas Kati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles