Anu Saagim: proovisin paastuda aga muutusin hoopis õhupalliks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Jelena Rudi

Seltskonnastaar Anu Saagim tunnistas Buduaarile, et on oma kehaga elu jooksul päris palju eksperimenteerinud. Ka paastumine pole Anule võõras teema.

Küsimuse peale, kas Anu on kunagi paastu pidanud, hakkas ta esialgu naerma, kuid pärast väikest mõttepausi saime vastuse: «Tegelikult olen küll paastu pidanud. See oli küll kümme aastat tagasi USAs olles, kuid mälestused on siiamaani erksad.

Otsustasime sõpradega, et proovime puuviljapaastu - USAs on aastaringselt võimalik osta kõikvõimalikku värsket ning orgaanilist kraami, valik võtab lausa silme eest kirjuks. Nii ma siis sõin seal neid puuvilju kilode kaupa sisse. Ja tulemus? Ma võtsin küll natuke alla, kuid ma läksin täiesti paiste nagu õhupall. See oli kohutav,» meenutab Anu õudusega.

Seejärel läks Anu Soome, sõi seal kuu aega vaid puu- ja köögivilju, mispeale kadus nii kaal kui paistetus. «Seejärel uuesti USAsse minnes sain aru, miks USAs puuviljapaast ei toimi - neil on kõik puuviljad igasugu keemiaga tohutult üle pritsitud ja töödeldud. See on pigem kahjulik kui kasulik,» nendib Anu ja teatab, et rohkem ta paastunud ei ole. Niivõrd negatiivse kogemuse tõttu ei kavatse ta ilmselt enam kunagi paastuda.

Kuid siiski… ühte sorti paastumist harrastab Anu siiamaani ja see pidi lausa ohtlikul moel kilosid kaotama. «Jah, maailma parimaks paastuks on totaalne armumine. Soovitan kõigile,» lisab Anu naerdes.

Millised on sinu kogemused paastumisega?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles